я.Pilsяя}ц╤D@$@fffffФI@─M@Q@ вёp= N@333333@-юR@Pils Boris▓кEc6"┘@─V@Borisw╬÷/щП?= вёp=П?─A@@> вёpЩI@8╓y╫й┼@▓кEc6"┘@Н╖кэдд┬@П?$@TюY@ ю$ю╦ё╖╟ы╖. New Folderмм\╗хA <∙)`>░]Ь?@Yielиk(╞║╪S@П?0@Pilsner Liquid Extractмм┤U>ллллХ< tJ@@N@$@D@Ь?ллллE(bё1@T@Corn, FlakedллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUSлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGenerally a neutral flavor, used to reduce maltiness of beer Produces beer with a milder, less malty flavor Uses: Primarily for light Bohemian and Pilsner lagersлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл,FBiЦУ?"@жP^Cy %@П?0@Sugar, Table (Sucrose)ллллммА╗хAллллХ< tJ@@N@&@I@─V@Ь?ллллE(bё1@─S@Pale MaltBrewfermллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgiumллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллKiln dried malt darker than Pale Malt, but not as dark as Munich Malt Imparts a golden to orange color to the beer.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллль┘еH(m @@жP^Cy %@П?0@Pale Liquid Extractлллллл╙хAллллE@─V@лллл╕_дм@Saaz Brewfermлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл ≥≥≥≥≥ @ @Czech RepublicлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: Pilsners and Bohemian style lagers Aroma: Delicate, mild, clean, somewhat floral -- Noble hops Substitute: Tettnanger, Lublin Examples: Pulsner Urquellлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@3╙ТqB@П?П?лллллл╙хAллллE@$@ллллv█╜Й6уХ?Saaz Brewfermлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл ≥≥≥≥≥ @ @Czech RepublicлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for: Pilsners and Bohemian style lagers Aroma: Delicate, mild, clean, somewhat floral -- Noble hops Substitute: Tettnanger, Lublin Examples: Pulsner Urquellлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@ИШX>K @П?П?ллллWW╙W>ллллw>Эцj┼@Irish MossлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллFining agent that aids in the post-boil protein break. Reduces protein chill haze and improves beer clarity.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл.@лллл@ClarityллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллП?п?ппH ▌>Pilsen LagereIeлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWyeast Labsлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл2007ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл@R@бУ(\▐H@╦┘КQЬK@Classic American pilsner strain. Smooth with a malty flavor. Dry and crisp fermentation.ers.ester.ll haze.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAmerican Pilsner, Bohemian Pilsner, Light Lagerss.t, Bavarian Alesлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллu<·┌+Х@Гi├AП?@П?н╩уLAffffff@мллллл@NbX9╢П?L7┴A`ЕП?h▒М|?5П?┐юй║EП?мллллл@ ≥≥≥≥≥@─A@─F@ @@Pilsner Pale LagerллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBohemian PilsnerLagerum LagerллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBлллLight to medium body with some sweetness. Saaz hop flavor and aroma, but no lingering bitterness. Clean flavor, low diacetyls. Hoppy and malty with no aftertaste.лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллFamous beer from Pilsen, Czech Republic. Brewed with very soft water and high hop rates. Crisp, complex and well rounded.ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSaaz hops, light pilsner malt, Czech pilsner yeast, soft (low sulfate) water profile. Morovian malt and decoction add to malt character. ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBudvar, Pilsner Urquell, Gambrinus Pilsner, Czech RebelллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004лллллллUчф>Empatage employИ pour la premiХre biХreerмммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммД√▐╓╓Яd@Q@E(bёQ@ ≥≥≥≥≥@млллл▄e@wo step profile with a protein rest for mashes with unmodified grains or adjuncts. Temperature mash for use when mashing in a brew pot over a heat source such as the stove. Use heat to maintain desired temperature during the mash.мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм╦┘КQ╦╬?■м╬эн╓▌@I@Y@ммммz╧▀>ллллNhC≤RY`@Protein RestлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллНBв╘4z@─^@@9@Д√▐╓╓Яd@°╟хAг─^@Ajout des Flocons╡doMQВГП┤╖6╖ д╡└ MQx┴G3J²√┬ъA─@xж┤GЖ©G√█╕0Ь{╚H╬÷x─⌠ю╪ZМCA\I@─^@@П?НBв╘4z@Д√▐╓╓Яd@┴╞хAг@e@Saccharification (transformation du malt en maltose)x┴G3J²√┬ъA─@xж┤GЖ©G√█╕0Ь{╚H╬÷x─⌠юb@@>@F╪©Ъ1`}@Д√▐╓╓Яd@╔╨▀>ллллТК'щ╓k@Saccharification (transformation du malt en dextrose)лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл0c@@>@F╪©Ъ1`}@Д√▐╓╓Яd@h╩▀>лллл╗б[Ёаf@Mash OutлллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллЮd@$@$@F╪©Ъ1`}@Д√▐╓╓Яd@8╙хAЪ▄Bonne pils, malheureusement bue trop rapidement et ИpuisИe. Le dernier fШt (bu environ 6 mois aprХs le brassage) Иtait de loin le meileur. J'ai utilisИ des pellets au lieu des cТnes de houblon parce que Brouwland Иtait en rupture de stock, mais la prochaine fois, je reprendrais des cТnes, que je prИfХre pour diffИrentes raisons mЙme si Гa ne change sans doute rien au niveau du rИsultat final.⌠r╖хAs Cl■м╬эн╓▌@E(bёQ@╦┘КQ╦╬?u<·┌+Х@@8╓y╫й┼@"@u<·┌+Х0@▓кEc6"┘@─V@Kit de Brassage Brouwlandlign="left">Capt Smith Rye Viscious Kev Porter Sample Recipes
Origin: United Kingdom Coor: 3 SRM
Supplier: Maris Otter Potential: 1.038 SG Diastatic Power: 120.0 Lin
Lalalager
Club Beerfb Liberty [ish] FWH Cascadefb