я . Joyeuse я я ╜╬╤D @ @ Q@ Q@ Q@ вёp= N@ 333333@ - юR@La Joyeuse ▓кEc6"┘@ ─V@Boris Pierre-Yves вёp= Я?R╦┘КQП? D@ @> вёpЩI@8╓y╫й┼@ ▓кEc6"┘@Н╖кэдд┬@ П? $@ Tю Y@ ю $ю ╦ё╕╟ы╕ . New Folder м м kСVBллллХ< tJ@ @ N@ &@ I@ ─V@ Ь? лллл╡╨уf@ ─S@Pale Malt (Vienna) лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBrouwland ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBrewferm лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллKiln dried malt darker than Pale Malt, but not as dark as Munich Malt Imparts a golden to orange color to the beer. ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллль┘еH(m@ @ UUUUUуT@ П? 0@ Pale Liquid Extract ллллм м ┤U>ллллХ< tJ@ @ N@ $@ D@ Ь? ллллE(bё1@ T@Corn, Flaked ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUS лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллGenerally a neutral flavor, used to reduce maltiness of beer Produces beer with a milder, less malty flavor Uses: Primarily for light Bohemian and Pilsner lagers лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл,FBiЦУ? "@ ╙╙╙╙╙╙ @ П? 0@ Sugar, Table (Sucrose) ллллм м ╟Чw>ллллХ< tJ@ @ N@ $@ Ь? лллл0э*%@мллллLP@Special B Malt ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBrewferm лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллExtreme caramel aroma and flavored malt. Used in dark Belgian Abbey and Trappist ales. Unique flavor and aroma. лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл▒PзxG5f@ @ ллллЪЪЪЪЪЪ@ П? 0@ м м ┤U>ллллХ< tJ@ @ N@ffffff*@ 4@ Ь? ллллу@п8@ ─R@Caramel/Crystal Malt - 60L ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUS лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt. al Malt" лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл N@ @ ╚╙╙╙╙╙ @ П? 0@ ллллл л ╙W>лллл 9@ T@ ллллlсЕvНП?Challenger лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллмллллл@ @ United Kingdom лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллVariant of Northern Brewers heritage Use for: Both aroma and bittering for ales and lagers Aroma: Fruity in flavor, spicy aroma, blends well Substitites: N/A hern Brewers лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @Ёв*K√c0@ П? П? ллллл л ╙W>лллл >@ $@ ллллх:o2I⌠Ф?Styrian Goldings ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @333333@ Slovenia лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллA seedless version of Fuggles grown in Slovenia Use for: Bittering, finishing for a wide variety of European Beers. Popular in Europe and the United Kingdom Aroma: Similar to Fuggles: Mild, soft, grassy, floral aroma Substitutes: Fuggles Williamet л @ПЖЙU8@ П? П? ллллW W ╙W>лллл▓кEc6"┘@Irish Moss лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллFining agent that aids in the post-boil protein break. Reduces protein chill haze and improves beer clarity. лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл $@ лллл @ Clarity лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл П? п? W W ╙W>лллл▓кEc6"┘@Coriander Seed ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed in Belgian Wit, Whites, and Holiday ales. Very good when used in light wheat ales. Often used with Bitter Orange Peel. лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @ лллл .@ Belgian Wit лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл П? Х? W W ╙W>ллллs╠7д └@Orange Peel, Bitter ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллMade from the Curaco Orange Peel, peels are green-gray in color. Used to add a distinctive flavor to Belgian Wits and White beers. flavor and aroma. nd aroma. лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @ лллл .@ Belgian Wit s ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл 4@ П? Х? п п H▌>Belgian Ale Ale лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWyeast Labs лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл1214 ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл ─R@Ж(\▐бУL@ Q@Trappist style ale yeast. Complex estery flavor. x, clear, but malty profile. Slightly fruity ester. ll haze. ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgian Ales, Abbey Ales, Trappist Ales ers, Porters. лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл"г√j Ш? W^ C П? @ П? н ⌠▌jA мллллл @333333@{╝GАzП?HАz╝GЯ?j╪t⌠П?ГШ╘ЯрMП? @ "@ .@ D@ @ I@Belgian and French Ale лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgian Specialty Ale лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл E лллVariable. Generally malty, though some may have hoppy flavor as well. Spices and unique yeast strains often add interesting flavors, character, and aromas. oderate to high carbonation. Usually bottled. лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллVariable. A "Catch-all" category to capture the incredible variety of unique Belgian ales that don't fit elsewhere. BREWER SHOULD SPECIFY TARGET BEER OR SUB-STYLE WITH SPECIAL INGREDIENTS/PROCESSES USED. ns. ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллVariable. Full range of malts and adjuncts. Unique and unusual yeast strains. A variety of continental and english hops. Spices and candi sugar often add to complexity. complexity. itter orange peel and coriander. Soft water. ллллллллллллллллллллллллллArabier, Orval, La Chouffe, McChouffe, Grottenbier, Biere do Miel, Verboden Vrucht, New Belgian 1554 Black Ale, Cantillion Iris, Unibroue Ephemere, Maudite, and many more... ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004 ллллллл ;оPCEmpБtage Boris width="52%">Asst Brewer:
Ingredients