я . Mc-Bobo я я 6б╤D @ @ Q@ Q@ Q@ вёp= N@ мллллл @ - юR@Mac Bobo k's brew 2006 ▓кEc6"┘@ N@Boris Cyril к║E╤СЩП?= вёp=П? ─A@ @> вёpЩI@Н╖кэдд┬@ ▓кEc6"┘@4≈╓е┬@ П? $@ Tю Y@ ю $ю ╦ё╕╟ы╕ . New Folder м м kСVBллллХ< tJ@ @ N@ &@ I@ ─V@ Ь? ллллсepP`@ ─S@Pale Malt (Vienna) лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBrouwland ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBrewferm лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллKiln dried malt darker than Pale Malt, but not as dark as Munich Malt Imparts a golden to orange color to the beer. ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллль┘еH(m@ @ Д■"ьфZQ@ П? 0@ Pale Liquid Extract ллллм м ░Щw>ллллХ< tJ@ @ N@ 4@ Ь? лллл>Gц╜╚WB@ ─R@Peat Smoked Malt ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUnited Kingdom лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллRobust smoky malt that provides a smoky flavor. Used in scottish ales and wee heavy ales. лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллs{-9дU@ @ лллл┐С18┐3@ П? 0@ м м ┴Ш>ллллХ< tJ@ @ N@ffffff*@ 4@ Ь? ллллу@п8@ R@Cara-Pils/Dextrine ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUS лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллSignificantly increases foam/head retention and body of the beer. Also sold under the names "Dextrine" and "Cara-Foam" ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAiЦу╛Ъ? @ иЛ┤▒м@ П? 0@ ллллм м ╟Чw>ллллffffffJ@ @ N@ $@ Ь? ллллу@п8@мллллLP@Special B Malt ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgium ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллExtreme caramel aroma and flavored malt. Used in dark Belgian Abbey and Trappist ales. Unique flavor and aroma. лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл ─f@ @ ллллиЛ┤▒м@ П? 0@ м м ь┤Ш>ллллХ< tJ@ @ N@ %@ @ $@ Ь? ллллу@п8@ юS@Biscuit Malt ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBelgian ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUse for English ales, brown ales and porters. Adds a biscuit like flavor and aroma. Can be used as a substitute for toasted malt. лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл╓█wTЁЧ6@ @ иЛ┤▒мЧ? П? 0@ Caramel/Crystal Malt - 20L ллллм м ╣┼Ш>ллллХ< tJ@ @ N@ffffff*@ 4@ Ь? ллллfsI⌠Ж? юR@Caraamber ystal Malt - 30L ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUS лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt. al Malt" ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллЗ3ЬMТt>@ @ ║П÷╖вХ? П? 0@ ллллм м ┤U>ллллХ< tJ@ @ N@ffffff*@ 4@ Ь? ллллу@п8Э? ─R@Caramel/Crystal Malt - 60L ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUS лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллAdds body, color and improves head retention. Also called "Crystal" malt. al Malt" ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллЗ3ЬMТtN@ @ иЛ┤▒мН? П? 0@ ллллл л ╙W>лллл ─A@ ─V@ ллллб ЦSР~@Goldings, East Kent лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл ≥≥≥≥≥@ @ United Kingdom лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed For: General purpose hops for bittering/finishing all British Ales Aroma: Floral, aromatic, earthy, slightly sweet spicy flavor Substitutes: Fuggles, BC Goldings Examples: Bass Pale Ale, Fullers ESB, Samual Smith's Pale Ale лллллллллллллллллллллл @Z≈i#ю┌B@ П? П? ллллл л ╙W>лллл ─A@ $@ ллллх:o2I⌠Ф?Goldings, East Kent лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл333333@ @ United Kingdom лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллUsed For: General purpose hops for bittering/finishing all British Ales Aroma: Floral, aromatic, earthy, slightly sweet spicy flavor Substitutes: Fuggles, BC Goldings Examples: Bass Pale Ale, Fullers ESB, Samual Smith's Pale Ale лллллллллллллллллллллл @цсs Tх@ П? П? ллллп п H▌>London Ale III le лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWyeast Labs лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл1318 ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл @R@бУ(\▐P@\▐бУ(|R@Light, fruity flavor. Balanced flavor with hint of sweetness. avor. Hops come through well. y ester. ll haze. ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBritish Ales, Bitters Porters and Stouts s, Porters. лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл"г√j Ш? вC П? @ П? н ▄еXA ≥≥≥≥≥@ ≥≥≥≥≥@млллллП?333333Я?)\▐бУ(П?}?5^╨IП? @ @ D@ N@ @ ,@India Pale Ale (IPA) лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллEnglish IPA le ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллл A лллMedium maltiness, medium body, dry, with some bready/biscuit flavor. Evident English hop flavor and aroma. Color from golden amber to light copper. No oak flavor. Med to Med-high carbonation. ion. ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллStrong, bitter ale originally a pale ale for export to India. High alcohol and hop rate was to preserve beer during the long trip from England. Highly attenuated during the long trip. ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллWell modified English pale malt. English hops. Complex english yeast with fruity or sulfur/mineral profile. High sulfate but low carbonate water in many variations. ллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллFreeminer Trafalgar IPA, Hampshire Pride of Romsey IPA, Samuel Smith's India Ale, Fuller's IPA, Shipyard Fuggles IPA, Goose Island IPA лллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллллBJCP 2004 ллллллл ;оPCEmpБtage Boris width="52%">Asst Brewer:
Ingredients